Na een paar jaar niets te hebben gedaan aan mijn weblog heb ik besloten het weer op te pakken.

Okey even een kleine intro voor de mensen die nog niet weten wie ik ben. Hmmm maar als je me niet kent zal je waarschijnlijk ook niet op mijn blog terecht zijn gekomen. Ach laat me even niet vervelend zijn. Mijn naam is Rafiek. Is dat mijn echte naam?? Ja dat is mijn echte tweede naam. Nee Silver is niet me achternaam, het is een bijnaam die ik heb gekregen.
Ik ben een ** jaar oude jongeman geboren in Suriname.
Van beroep ben ik ICT manager en programmeur. Daar ga ik niet al te diep op in aangezien me beroep niet echt interessant is voor voor niet ICT-ers. Ik ben overigens ook niet van plan zoveel over me werk te bloggen.
Zij die me al kennen weten dat ik een rock en metal liefhebber ben. Eigenlijk is dat niet helemaal correct. Ik ben een muziekliefhebber. Rock en metal zijn gewoon me favoriete genres. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet naar de rest luister. Ik luister ook heel veel naar latin music en geloof het of niet, klassiek. Enige waar je me niet blij mee maakt is Gospel en Country. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op elke regel 🙂
Wil je meer weten??? Dan moet je me blog verder lezen.

Met Vriendelijke Groeten
Rafiek