Rafiek Silver

Notes on my Life

What to do now?

Al twee jaar niets gepost….

Hoe moet ik mezelf zover krijgen dat ik blijf bloggen?? Moet ik nog doorgaan met bloggen?
Ik heb zitten overwegen mijn blogs naar facebook notes te verhuizen en mijn domain voor andere doeleinden te gebruiken. een fotografie blog/site ervan maken. Maar dan moet ik eerst mijn fotografie ook weer serieus oppakken.
Ik heb een jaartje een break van fotografie genomen om persoonlijke redenen, ik ga niet in detail.  Nu is de drang er weer om de camera te pakken en creatief bezig te zijn.
Ik moet nu dus wat werk verrichten; mijn gear uit de mottenballen halen en testen, mijn studio weer opzetten en daarna mijn ideetjes op papier zetten en modellen zoeken om die ideetjes uit te voeren. En dan is het december. Met alles dat er in december gaande is denk ik dat het voorbereidend werk deze maand gedaan kan worden, maar de echte shoots in Jan 2018 beginnen. Ja het zou veel sneller kunnen als ik niet zoveel andere dingen te doen had. December is altijd een drukke maand.

Dus even alles op een rijtje zetten. Deze maand moet ik

  1. Fotografie weer serieus oppakken.
  2. Besluiten wat ik met dit domain ga doen.
    1. Blijf ik bloggen dan moet ik mezelf stimuleren om te bloggen.
    2. Verhuist mijn blog naar facebook, dan moet ik kijken wat ik met dit domain ga doen. Domain opgeven is geen optie.

We zien wel wat het wordt.

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Rafiek Silver

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑