Ik heb dit domain al……. bijna 11 jaar. De eerste jaren heb ik een beetje gespeeld met een van de grond gebouwde site. Daarna heb ik besloten een blog te maken. Geen van de grond opgezette CMS (Content Management System), ik heb gewoon wordpress geïnstalleerd. Nu ik ernaar kijk realiseer ik me wel dat ik veel te weinig schrijf. Facebook is daar een reden voor. Als ik iets meemaak dan gaat het op facebook. En tegen de tijd dat ik rustig zit om een een blog post te schrijven realiseer ik me dat ik alles al op facebook heb medegedeeld.
Een andere reden is dat ik weinig vrije tijd heb. Ik zou hele uitgebreide posts kunnen schrijven over mijn werk, maar ik heb de bewuste keuze gemaakt om niet over mijn werk te bloggen. Tenzij het iets is waarbij mijn werk en mijn persoonlijk leven samen komen te vallen….. tot nu toe niet gebeurt.
Nu krijg ik wat meer regelmaat in de me vrije tijd dus ik kan meer doen. En hopelijk meer schrijven daarover.
Mijn blog zal in ieder geval blijven bestaan, ook al komen er korte berichtjes zoals deze.