Back in black… Nee die titel gebruik ik al. Dus even kijken naar een andere titel die aangeeft dat ik terug ben. Aan het eind van deze post moet ik het hebben.
Na lange tijd schrijf ik weer op blog. Je vergeet nooit hoe je moet schrijven, je vergeet wel eens dat je moet schrijven. Ik moet een regelmaat hierin creĆ«ren. Het is niet dat ik geen inspiratie heb, ik heb eigenlijk genoeg om over te schrijven. Ik moet gewoon mezelf zover krijgen dat ook echt te gaan doen. Zal ik een wekelijks reminder zetten op me telefoon?? Dat voelt zo geforceerd aan. Nee toch niet. Dat is helemaal afhankelijk van hoe die reminder wordt opgesteld. Als ik zet “GA SCHRIJVEN” komt het heel anders over dan “Wat heb je deze week gedaan, zou je er niet over schrijven?”
Ik ga het proberen. De komende weken zullen we zien hoeveel er veranderd in mijn schrijf regelmaat. Dus elke zondag ga ik aan mijn pc zitten en schrijven. Soms publiceer ik het zondag en soms maandag. Lijkt me wel een goed schema. Nu even de reminder in mijn telefoon zetten. Gedaan. Dan zullen we zien hoe het zondag gaat. Ooh damn ik heb zondag op dat tijdstip al een afspraak….. Ik kan niet bloggen als ik niets meemaak. Dus verschuiven we het naar later op de dag.

Aah ik heb het al. De titel van deze post.
Back in the saddle again