Notes on my Life

Negatieve reactie

Ik heb gisteren de eerste negatieve reactie gehad over mijn piercing. Het was eigenlijk een negatieve reactie in combinatie met een compliment. Ik werkte in ’t boterhuis en Adinda kwam langs. Ze groet me eerst met een omhelzing en dan ziet ze het, en ze zegt: “Waarom heb je dat mooie gezicht verminkt?”

Ik wist even niet wat ik moest zeggen. Aan de ene kant vind ze die piercing niets en een de andere kant zegt ze dat ik een leuk gezicht heb.
Ik vondt het wel grappig om het zo te horen. 🙂

1 reactie

  1. lucin

    waw.. interessant….^0) heehehe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Rafiek Silver

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑