Notes on my Life

Na lange tijd weer een blog

Ik begin dus met een nieuwtje van mezelf.

PiercingIk heb weer een wenkbrauwpiercing 🙂
Ja ik zei weer. Ongeveer 5 jaar geleden heb ik me wenkbrauw voor het eerst gepierced. Die piercing is niet goed gegaan. Het was te veel naar de oppervlakte en te dun gepierced. Daarom heb ik besloten het dicht te laten groeien.

Ik liep al een maand met het idee dat ik die piercing toch weer terug wilde. Nu heb ik eindelijk de knoop doorgehakt en heb me wenkbrauw weer gepierced.

Met een vriendin had ik de afspraak dat ik haar mee zou nemen als ik iets met bodyart zou doen. Dus heb ik Emma gebeld om mee te komen. Terwijl ik in de stad sta te wachten op Emma kom ik Funda tegen. Die wilde ook mee. Dus zijn die twee meisjes meegegaan om te komen kijken naar het piercen.

Die avond was er een oefening van toneelspelers met wie ik bevriend ben. Ongeveer 15 mensen. Er was een ding dat ik heel erg vond die avond.
NIEMAND HEEFT ME PIERCING OPGEMERKT.

Achteraf heb ik ze gezegd dat ik een piercing heb. Iedereen zei dat ze dachten dat het er altijd al was. Volgens iedereen staat het me goed. Dus ik ben er blij mee 🙂

1 reactie

  1. lucin

    hey ik hb het wel meteen gezien 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2020 Rafiek Silver

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑